Acces Direct. Bianca Pop este însărcinată cu George Tomaziu. Cei doi se căsătoresc!

 

Bat clopote de nuntă în showbiz-ul românesc! Nu mai este un secret pentru nimeni că Bianca Pop a avut o viață tumultoasă, însă de această dată frumoasa brunetă radiază de fericire și se simte mai liniștită ca niciodată.

Bianca Pop a dat vestea cea mare în exclusivitate la Acces Direct. Frumoasa ispită de la Insula Iubirii trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de George Tomaziu, iar cei doi vor să facă pasul cel mare la altar.

''Noi știm ce trăim. Eu sunt în Spania, sunt foarte bine. Nunta va fi în septembrie. Voi avea patru rochii de mireasă. Cununia civilă va fi pe plajă, la biserică o să am o altă rochie, la restaurant voi avea două rochii. Este un bărbat perfect din toate punctele de vedere. Să fii cu o femeie ca mine este foarte greu, sunt o femeie foarte pretețioasă și scumpă.'', a declarat Bianca Pop în exclusivitate la Acces Direct.

''Le-am făcut pe toate într-un an, și nuntă, și bebeluș. Mi-am făcut cinci teste de sarcină. Sunt în 5 săptămâni. Mănânc foarte mult, mănânc de 15 ori pe zi.'', a declarat Bianca Pop în exclusivitate la Acces Direct.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest