Acces Direct. Ce a aflat fiica impresarului lui Petrică Mâțu Stoian de la cardiologul regretatului artist: ”La primul consult am fost și eu acolo”

 

Petrică Mâțu Stoian a fost pentru ultima dată într-un platou de televiziune chiar la filmările Revelionului pentru Antena Stars. Pe imagini se vede cum, la un moment dat, a început să îi țâșnească sânge din deget. Iată ce spune fiica impresarului lui Petrică Mâțu Stoian, Doru Gușman, despre acest incident!

Fiica impresarului lui Petrică Mâțu Stoian a mărturisit că regretatul artist lua un tratament pentru anticoagularea sângelui de aproximativ zece ani. De asemenea, în ultima vreme, acest tratament ar fi fost schimbat.

Andreea, fiica lui Doru Gușman, a povestit că în ultima vreme, tratamentul pe care îl urma Petrică Mâțu Stoian se înjumătățise, în ceea ce privește doza de administrate. Mai mult decât atât, fiica impresarului artistului a mărturisit că și ea a fost prezentă la ultimul control pe care l-a făcut regretatul interpret de muzică populară.

Fiica lui Doru Gușman a mărturisit că doza pe care o lua Petrică Mâțu Stoian a fost înjumătățită, însă nu o dată, ci de două ori, așadar după noua schemă de tratament, raportul normalizat internațional nu dădea semne de îngrijorare.

”Fusese înjumătățită doza față de cum lua de ani de zile. Lua o jumătate de pastilă o zi și un sfert în altă zi. Când a făcut un INR de control și a văzut că era foarte mare, era undeva la 7, i-a înjumătățit doza. Adică o zi lua un sfert și o zi lua o jumătate de sfert. După o săptămână, a repetatat INR-ul și i se reglase”, a povestit Andreea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest