Acces Direct. Ce drame a trăit Codruța Rodean chiar înainte de nuntă. Povestea cutremurătoare a artisei

 


Codruța Rodean și soțul ei s-au cunoscut în urmă cu 13 ani. Nu au format un cuplu încă de pe atunci, deoarece interpreta a recunoscut că nu a fost vorba despre dragoste la prima vedere. 3 ani mai târziu, s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt.

Așadar, Codruța Rodean și partenerul ei de viață sunt împreună de mai bine de 10 ani. Au o familie frumoase, sunt împliniți din toate punctele de vedere și în urmă cu mai mulți ani au decis să își unească destinele pentru totdeauna și să își jure iubire în viața lui Dumnezeu.

Cu puțin timp înainte de a ajunge în fața altarului, Codruța Rodean a primit o veste foarte nefericită. Artista și partenerul ei de viață au fost la un pas să anuleze marele eveniment pe care l-au pus la punct în cele mai mici detalii.

Nunta celor doi a avut loc în aprilie. La sfârșitul lunii ianuarie, mama artistei a avut parte de un accident de-a dreptul devastator. O piatră i-a crăpat craniul femeii, în timp ce aceasta se afla chiar în curtea casei sale.

Mama artistei a fost transportată de urgență la spital. Interpreta de muzică populară a povestit în exclusivitate la Acces Direct clipele de coșmar prin care a trecut atunci când mama ei s-a accidentat la cap.

”Din cauza înghețurilor și dezghețurilor de pe atunci, în spatele casei au plecat o groază de pietre de acolo, niște stânci, au căzut în curte și atunci mama mea a fost accidentată, destul de grav, acum dacă e bine, să spunem că nu a fost atât de grav. A fost nevoie să ajungă la spital de urgență, din fericire a scăpat de operație”, a povestit Codruța Rodean.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest