Acces Direct. Mihai Trăistariu, revoltat din cauza facturilor uriașe: ”M-am trezit cu 2380 de lei la gaz, de trei ori mai mult, pentru același consum”

 

Românii nu își mai găsesc cuvintele după ce au primit ultimele facturi la gaze și la electricitate. Printre cei care au răbufnit și sunt de-a dreptul revoltați se află și Mihai Trăistariu, care are de plată luna aceasta suma de 2.380 de lei la gaze, spre deosebire de lunile trecute.

Mihai Trăistariu a explicat, în exclusivitate la Acces Direct, că mai are o școală de muzică în Constanța, pe care și-a deschis-o în urmă cu aproximativ opt ani. Și-a cumpărat și o clădire în Constanța, iar până acum i-au venit facturi de maxim 700 de lei la gaze.

Luna aceasta, artistul s-a trezit cu o factură de 2.380 de lei la gaze. Așadar, are de plată de trei ori și jumătate mai mult, pentru același consum. Fără să stea prea mult pe gânduri, artistul a sunat la reprezentanți, povestind că a fost direcționat dintr-o parte în alta.

Din nefericire, nu și-a rezolvat problema și nu a primit niciun fel de explicație pentru această factură, motiv pentru care dorește să meargă mai departe și să dea firma în judecată.

”Școala aia merge singură degeaba și consumul este zero. M-am certat, m-au repezit de la un număr la altul, cum fac ei ca să scape de noi, nu am rezolvat nimic și m-am trezit că îi dau în judecată, vreau să aflu ce înseamnă, la milimetru, această factură imensă. Păi dacă tu îmi pui 24 de milioane gazul, mai dau și la curent vreo 10-15, mi-ai luat toți banii”, a povestit Mihai Trăistariu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest