Acces Direct. Mirela Vaida, reacție dură după ce Raisa a fost ucisă de un poliţist, în accident: ”De ce e nevoie să vorbești cu 6 dispeceri, să stai 4 minute în telefon?”

 


Mirela Vaida a avut o reacție furibundă în timpul emisiunii Acces Direct, asta după ce a ascultat înregistrarea apelului la 112 în urma tragediei din București unde Raisa și-a pierdut viața. Prezentatoarea TV a mărturisit că nu înțelege de ce e nevoie să stai de vorbă în apel cu 6 dispeceri.

Mirela Vaida a izbucnit în timpul emisiunii Acces Direct după ce a ascultat înregistrarea apelului la 112 a polițitstului care a accidentat-o pe Raisa și prietena ei. Vedeta a avut o reacție furibundă după ce a aflat faptul că agentul a stat 4 minute la telefon cu dispecerii în timp ce ar fi putut să o ajute pe Raisa.

”De ce e nevoie să vorbești cu 6 dispeceri să spui de 6 ori aceeași poveste. Ai zis o dată Laminorului 51 impact mortal, nu mai dai alte detalii. Stau 4 minute în telefon să zic aceeași poveste, păi în 4 minute moare de 10 ori. Nici când sună la 112 nu înțelege din prima, totul e un haos general. Trimiteți domne SMURD-ul că am un copil mort pe stradă...”, a spus Mirela Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest