Adriana Bahmuțeanu a cerut un ordin de restricție. Ar fi fost agresată de iubit

 

Potrivit informațiilor oferite de Acces Direct, Adriana Bahmuțeanu ar fi cerut de urgență ajutorul autorităților, după ce ar fi fost agresată de iubitul grec, Nikos Papadopoulos, în urmă cu o lună. Vedeta a cerut la acel moment un ordin de restricție împotriva bărbatului, valabil pentru cinci zile, iar în urmă cu ceva timp a fost surprinsă de jurnaliști pe holurile instanței.

În cursul zilei de astăzi, Adriana Bahmuțeanu a fost surprinsă la Tribunalul Sectorului 5, unde ar fi cerut o prelungire a ordinului de restricție pe care l-a primit în urmă cu o lună, când le-ar fi cerut ajutorul autorităților. Potrivit primelor informații, vedeta ar fi fost victima violenței domestice, iar vinovat de acest lucru ar fi chiar iubitul ei grec.

Potrivit unor surse Acces Direct, iubitul vedetei ar fi fost și el astăzi la tribunal, dar nu singur, ci alături de patru martori, care ar fi spus că bărbatul ar fi lovit-o pe Adriana Bahmuțeanu cu o palmă. Cu toate astea, aceștia au ținut să precizeze că nu s-a ajuns niciodată la bătaie în relația lor.

Cu atât mai mult, un martor a declarat că vedeta ar fi fost cea care pornea certurile în relație și ar fi vinovată de felul în care bărbatul reacționa. Într-adevăr, Adriana Bahmuțeanu nu ar fi primit un ordin de restricție dacă nu s-ar fi ajuns la violență. Cu toate astea, actrița nu a vorbit momentan public despre ce s-a întâmplat între ea și iubitul grec.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest