Amalia Bellantoni a venit cu porcușorul supraviețuitor la Acces Direct: „Nu există iluminat, orice se poate întâmpla!”

 

Animalele de la ferma „siciliencei” sunt decimată din cauza frigului, după ce a fost debranșată de la curent electric.  

 

Amalia Bellantoni se confruntă cu probleme imense la ferma pe care o are împreună cu soțul Domenico. La Acces Direct, cea care era supranumită „scorpia” de la Chefi la Cuțite a explicat cum s-a ajuns să-i moară o grămadă de animale de pe proprietate. Ea s-a prezentat în platoul Acces Direct cu singurul porcușor care a supraviețuit condițiilor meteo, după ce una dintre scroafe a dat naștere la cinci porcușori.

 

Gazda emisiunii „La Famiglia” a povestit că animalele de la fermă i-au murit rând pe rând din cauza frigului, după ce a rămas fără energie electric. Amalia Bellantoni a dezvăluit că se ocupă de această fermă de aproximativ nouă luni, după ce a cumpărat-o printr-o licitație oficială. După nouă luni, a fost deconectată de la energie electrică de către furnizor, deoarece existau niște facturi neplătite de la fostul proprietar. Vedeta de la Antena Stars a primit o factură de 12.000 de lei. Deși autoritățile i-au asigurat pe români că nu se vor efectua deconectări în această perioadă, iată că Amalia Bellantoni a rămas fără electricitate la ferma sa.

 

”Este o fermă pe care o iubim foarte mult, avem foarte multe animale și trăim cu natura și cu animalele. Am avut foarte multe găini, care fără căldură nu au cum să trăiască. Sunt niște găini exotice care au nevoie de anumite condiții. Adaparea lor este foarte dificilă, nu mai avem apă”, a povestit Amalia

Bellantoni la Acces Direct.

 

Amalia Bellantoni a mărturisit că a alertat în nenumărate rânduri autoritățile locale și că a trimis peste 100 de mailuri pentru a primi ajutor, însă până în momentul de față nimeni nu i-a dat vreun răspuns. Pentru a rezolva situația, vedeta de la Antena Stars a cheltuit sume destul de mari, cumpărând generatoare.

 

”Avem vreo 30 de porci, avem ponei, avem măgăruși, cai, vaci, aveam și destul de mulți angajați. În momentul de față, nu pot locui acolo, este extrem de frig. Nu există iluminat, sistem de supraveghere sau de alarmă. Orice s-ar întâmpla acolo...”, a adăugat Amalia Bellantoni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest