Anamaria Prodan i-a răspuns lui Reghe la Acces Direct: „Un bărbat slab, ținut pe linia de plutire de mine toată viața”

 

Impresara a reacționat în exclusivitate la Acces Direct după seria de acuzații lansate de antrenorul de la Craiova. Ea spune că Reghe este un bărbat slab, care se află la cheremul amantei Corina Caciuc.

 

În week-end, Laurențiu Reghecampf a considerat oportun să răspundă în cadrul unui podcast tuturor acuzațiilor formulate de soția sa. Fapt care a stârnit o reacție virulentă din partea Anamariei Prodan. Sexy impresara a lansat o nouă serie de acuzații dure la adresa antrenorului de la Craiova, în exclusivitate la Acces Direct. Înfuriată de ce a spus Reghe, vedeta a contraatacat după prima ieșire publică a soțului.

 

”Noi, cei de acasă, noi, familia, nu am crezut nicio clipă că el va cădea. Asta este tipologia omului slab, a bărbatului slab, care a fost ținut pe linia de plutire de mine toată viața, de Anamaria Prodan, căci el așa m-a cunoscut. Așa eram, că eram fostă Dumitrescu, după numele soțului. Eu numele nu mi-l schimb”, a spus Anamaria Prodan la Acced Direct.

 

Apoi, sexy impresara a divulgat faptul că amanta lui Reghe, Corina Caciuc, i-a interzis acestuia să mai publice poze cu familia sa. În plus, Anamaria Prodan susține că aceasta exercita un control total asupra bărbatului ei, obligându-l pe acesta să pună parole la mail-uri cu data ei de naștere.

 

”Aș fi vrut să-l filmez, să vezi cum se tăvălește o râmă în nisip, doar ca să îl iertăm. L-am prins în Costa Rica, de pe telefon, îi spuneam, te rog din suflet, ia-i telefonul acestei femei, șterge absolut tot ce are, dar șterge că o să ajungi dezastru. Asta o să ne strice familia, zicea că a șters tot. Noi aveam aceleași parole. A trebuit să pună parolele la mail-urile pe care noi le aveam numele ei și anul ei de naștere. Păi am încremenit toți. Îl omora Caciuc cu bătaia acasă, nu avea voie să pună poze cu familia. O mințea pe Caciuc și îi spunea că poza e de acum doi ani. Tu realizezi cât de josnic?! Nu mai are niciun ban. Omul trăiește din 15.000 de euro pe lună de la Craiova. Acei 15.000 nu îi ajung să trăiască, pentru că plătește o rată la mașină. A lăsat o singură mașină acasă, restul a furat cheile și actele și a fugit cu ele”, a mărturisit sexy-impresara la Acces Direct.

 

 

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a primit mesaje de amenințare de la amanta lui, de la Corina Caciuc, chiar și atunci când se afla în fața altarului cu Anamaria Prodan, la aniversarea a 15 ani de căsătorie: ”Nu am știut că în biserică, unul dintre prietenii comuni îi ținea telefonul și amanta îl teroriza. Eu l-am prins pe el a doua zi cu mesajele respective. De fiecare dată Reghecampf când avea parolă pe telefon era dezastru. A lăsat parola, în 30 de minute a venit nenorocirea. Are caz criminal deschis în Dubai, cu toate dovezile, în America și în România”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest