Anamaria Prodan, noi detalii din căsnicie la Acces Direct: „Mi-a pus microfon sub pat!”

 

Impresara a făcut noi dezvăluiri din intimitatea cuplului, spunând inclusiv că a fost spionată de Laurențiu Reghecampf.

 

Ieșirea lui Laurențiu Reghecampf din weekend se pare că a întărâtat-o foarte tare pe Anamaria Prodan, care a continuat seria dezvăluirilor despre soțul său. Ea a declarat în exclusivitate la Acces Direct că șoferul său, la cererea lui Reghe, i-a montat acesteia un microfon sub pat, pe care l-a descoperit când s-a întors din Emiratele Arabe Unite.

 

”Șoferul meu, care astăzi, pus de Reghecampf să îmi pună microfoane în casă, penal, caz penal, eu l-am găsit instantaneu, Dumnezeu mă iubește, eu l-am găsit noaptea, când am venit din Dubai, în prima noapte, acum șapte luni, m-am apucat de nebună să fac curățenie. Când ma băgat pe sub pat ca să șterg, era microfonul, era lipit, un microfon luat de pe piață cu trei milioane de lei vechi”, este mărturia Anamariei Prodan la Acces Direct.

 

Impresara a dat de înțeles că era conștientă de faptul că nu era singura femeie din viața lui Laurențiu Reghecampf. Cu toate acestea, a încercat să repare situația, să se reîndrăgostească unul de celălalt, însă lucrurile nu au mai funcționat așa cum și-a dorit ea. ”Credeam că investește în case, în business-uri. El investea în prostituate. El investea în femei să spună ce, ăia sunt la fel, toți, ăla are amantă, de opt ani, îi deschide business-uri. Eu știu și cine este femeia. Lui îi e groază să facă partajul. El când a depus obligat aceste acte de divorț, câtă nesimțire să zacă într-un om, eu să vin după tine în Arabia Saudită să te pun iar pe linia de plutire, păi el era la pământ. Eu am crezut că moarte într-o lună. Am hotărât pentru a mia oară că, gata, s-a terminat nebunia”, a declarat Anamaria Prodan.

 

Anamaria Prodan a continuat, în cadrul interviului acordat Antena Stars seria dezvăluirilor: ”Cloud-ul nu se sparge decât dacă lucrezi la ei, la Apple, ceea ce nu știe Reghecampf. Nu știe foarte multe lucruri care i se întâmplă în momentul ăsta. Doarme pe el. Nu știe pe cine are lângă el. El, când se va trezi, nu va mai exista. Banca nu trimite mail-uri cu statementurile. Noi suntem soț și soție de vreo 16 ani, avem acasă, fiecare, dosare cu facturi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest