Anamaria Prodan spune că mama ei o ajută de dincolo de mormânt. Dosarul secret lăsat de Ionela Prodan: „L-a pus pe Reghecampf să semneze de fiecare dată”

 

Impresara a continuat seria dezvăluirilor despre soțul său la Acces Direct. Ea susține că împreună cu mama sa a încercat să-l ducă pe antrenor pe drumul cel bun. În plus, Anamaria Prodan a vorbit și despre un dosar secret care o va ajuta în războiul pentru partaj cu soțul ei.

 

Dacă Laurențiu Reghecampf a susținut că el a adus cei mai mulți bani în casă, Anamaria Prodan a spus, în exclusivitate la Acces Direct, că au fost momente în viața cuplului când s-a trăit pe spatele soacrei lui Rege, Ionela Prodan. De multe ori Reghecampf cerea bani mamei Anamariei Prodan, iar aceasta avea îi dădea numai în prezența martorilor și-l punea să semneze pentru banii primiți.  

 

”Mama mea l-a pus pe Reghecampf să semneze de fiecare dată când a luat bani de la ea. Le-am depus la dosar, toți banii pe care mama mea i-a strâns și mi l-a lăsat, săraca, în bibliotecă, iar eu când am găsit dosarul era să fac infarct. Săraca, mă ajută și de dincolo de viață”, este declarația uimitoare a Anamariei Prodan.

 

Impresara mai susține că împreună cu mama sa a căutat să-i arate soțului ei calea cea bună, iar cele două femei au încercat să-l educe într-un fel pe antrenor, ca acesta să nu decadă: ”Laurențiu Reghecampf am văzut că nici de fosta soacră nu își aducea aminte bine, nici câți bani are, nici cum are, dar, în rest, mergea săptămânal la soacra pe care o iubea foarte tare și o considera mama lui, ca să ia bani, să trăiască. L-a iertat de foarte multe ori, când știa cu ce nenorocite de femei umblă și îl învăța ca pe propriul copil și îi spunea, mama, tu nu poți să decazi, tu trebuie să crești. L-am învățat și eu, și mama mea, în fiecare secundă, cât de mândru să stea”.

 

Anamaria Prodan a făcut și o mărturisire impresionantă, spunând că încă îl mai iubește pe soțul său, dar nu actuala variantă, ci cel care a fost în trecut: ”Dacă tu crezi că Laurențiu Reghecampf se va opri la Corina Caciuc, nu, va merge din rău în mai rău. Să dea Dumnezeu să fie femeia vieții lui. Da, îl iubesc pe Laurențiu Reghecampf, nu iubesc ceea ce astăzi toată România vede. Eu am pus pe Instagram o factură cu un ceas pe care el l-a vândut pe un sfert de bani, că nu mai avea din ce să trăiască”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest