Antoanela, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, un nou dosar. De ce este acuzată

 

Antoanela, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, un nou dosar. Judecătorii au condamnat-o pentru distrugerea platoului „Acces Direct” la nouă luni de închisoare, cu amânarea pedepsei pe o perioadă de doi ani. Însă, zilele trecute, magistrații au chemat-o din nou la bară.

Antoanela, femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, un nou dosar. Se pare că individa ar mai fi comis o infracţiune. Conform legii, „pedeapsa pronunţată poate fi modificată, dacă la punerea în executare a hotărârii sau în cursul executării pedepsei se constată, pe baza unei alte hotărâri definitive, existenţa vreuneia dintre următoarele situaţii: concursul de infracţiuni; recidiva; acte care intră în conţinutul aceleiaşi infracţiuni”.

În timp ce Antoanela Grigoraș s-a ales cu un nou proces, procurorii încă mai fac cercetări în dosarul în care individa este acuzată că a încercat să o ucidă pe Mirela Vaida. În primă fază, procurorii au clasat dosarul, susținând că „terorista” n-a vrut să îi facă rău vedetei atunci când i-a aruncat spre cap o bordură de peste trei kilograme, însă judecătorii au dispus ca ancheta să fie reluată.

În urmă cu un an, când era închisă în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Pădureni–Grajduri din județul Iași, Antoanela Grigoraș a mărturisit că ar putea ieși oricând, dacă își găsesște un tutore.

„Doctorii au zis că sunt bine acum, dar nu pot să ies până când nu găsesc un îngrijitor, un tutore. Trebuie cineva care să dea o semnătură, că are grijă de mine și… gata! Pot să ies. M-am făcut bine. Îmi mai trebuie doar cineva care să semneze pentru mine. (…) Îmi pare rău pentru ce am făcut. Nu mai fac! Lămâia m-a pus să mă dezbrac și să intru la Acces Direct. Mi-a zis că Mirela Vaida are să ne dea bani”, a declarat Antoanela Grigoraș pentru Spynews.ro, din spatele gratiilor, în timp ce o angajată a spitalului de psihiatrie asista la conversație.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest