Artistă împușcată în cap de soțul gelos: „A murit un bărbat. Am vrut să plec pe semnătură”

 

Maria Ghinea a povestit momentul care i-a marcat total viața, atunci când a fost împușcată de soțul gelos.

 

Solista de muzică populară a avut un trecut amoros tumultuos. La 24 de ani, cel de-al doilea soț a împușcat-o în cap, din gelozie. Cântăreața a povestit în exclusivitate la Acces Direct prin ce a trecut. Ea a dezvăluit că atunci când a fost internată în spital s-a temut că vor fi ultimele clipe din viața ei și a vrut să iasă pe semnătură. Sprijin i-au fost cei doi băieți ai ei.

„Aveam 24 de ani. Nu am rămas în spital, pentru că simțeam că mor acolo. S-a întâmplat ca într-o noapte să moară un bărbat lângă mine, pentru că eram undeva într-un salon unde erau și bărbați și femei. Am zis că vreau să plec pe semnătură, că dacă Dumnezeu mă va lua, să mă ia acasă. Am stat acasă și nimic nu te poate ajuta în lumea asta și nimic nu îți poate da mai multă putere decât copiii. Dragoș (n.r. fiul ei) avea 5 ani și jumătate, iar Alexandru 13”, a mărturisit Maria Ghinea, pentru Acces Direct.

Artista a spus că nu are în plan să-și refacă viața, bucurându-se acum de libertate: „Când stăteau unul în stânga și celălalt în dreapta, îmi spuneau: „Ridică-te mami, că te vom ajuta noi și vei merge sprijinită de noi” (...) Am stat aproape 3 luni (n.r. la pat) și cumva eu am fost cea care am zis că dacă o să împlinesc 3 luni directorul de la acea vreme va face o comisie și mă va scoate la pensie și eu nu am voie... Nu mai vreau să fac lucrul ăsta niciodată (n.r. să își refacă viața). Dacă ai ști cât de fericită sunt că sunt liberă”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest