Ce le-a spus Daniel Balaciu autorităților: „A fost amanta lui Guță, am poze cu ea…”

 

Cum și-a justificat soțul Danei Roba atacul brutal, cu ciocanul, asupra make-up artistei.

 

S-a aflat ce a declarat Daniel Balaciu în dosarul în care este anchetat după ce a bătut-o pe Dana Roba. Bărbatul pune asaltul pe o stare de stres, susținând că a stat închis în casă aproape o lună din cauza unei boli cu transmitere.

 

"Trebuie să menționez că de 28 de zile eram închis în casă împreună cu fetele mele pentru că aveam toți varicelă. Dana nu m-a schimbat nici măcar o zi, iar situația asta mi-a provocat un stres continuu. În data de 8 mai, soția mea a depus o cerere de divorț la notar și am primit un termen de răzgândire până în data de 9 iunie.", susține Daniel Balaciu.

 

Soțul Danei Roba a mai susținut că s-a temut că va fi omorât de interlopi, pentru că make-up-ul datorită profesiei și-a făcut o serie de relații. A mai spus că are poze cu ea la 1 noaptea, pe stradă. Pentru a avea grijă de fetițe, el a cerut să fie judecat în libertate.

 

"În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea. Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah.", mai susține Daniel Balaciu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest