Cine o amenință pe Magda Ciumac: „A scris că soțul meu a murit”

 

Magda Ciumac a reușit să afle cine se află în spatele amenințărilor cu moartea. Fosta asistentă TV susține că persoana care o terorizează este o tânără de 26 de ani, care ar sta în Marea Britanie.

Magda Ciumac spune, în exclusivitate pentru Acces Direct, că nu poate da prea multe informații din anchetă cu privire la persoana care o terorizează cu amenințări de aproape un an de zile. Fosta vedetă de TV susține că domnișoara respectivă și-a creat câteva conturi false pe rețelele de socializare la început.

Starleta TV a rămas șocată într-o zi, când a văzut că persoana care o amenință a mințit pe intrenet că soțul ei a murit într-un accident de mașină, carbonizat. Bruneta a fost contactată atunci de rudelele speriate de vestea falsă. Mesajele și înregistrările au băgat-o în spaimă pe Magda Ciumac.

Nu numai ea este amenințată, ci și fiul ei de 16 ani. Băiatul fostei asistente TV trece prin clipe grele din cauza persoanei care nu îi dă pace vedetei.

„Într-o lună de zile se împlinește fix un an de când o domnișoară de vreo 26 de ani și afirm acest lucru pentru că avem identitatea ei, doar urmează numele acesteia să fie făcut public (...) Ziceam că poate e careva care vrea să creeze un fan page (...) Se face când cineva te place și pur și simplu postează ceva drăguț despre tine, nicidecum să te amenințe cu moartea, să te hărțuiască. (...) A scris că soțul meu a murit într-un accident de mașină, carbonizat, și mă sunau prietenii, familia, rudele”, a mărturisit Magda Ciumac, pentru Acces Direct.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest