Cum explică Mirela Vaida audiența imensă pe care a avut-o cazul Vulpița și Viorel: ”Românul face haz de necaz”

 

Timp de opt luni de zile, a fost difuzată la Acces Direct povestea de iubire a soților Stegaru, Veronica și Viorel.

 

Mirela Vaida consideră că succesul de care s-a bucurat emisiunea Acces Direct atunci când a prezentat cazul Vulpița și Viorel se datorează în primul rând pandemiei de Covid 19, atunci când românii au fost obligați să stea în case. Îndrăgita prezentatoare TV a recunoscut că și ea era însă surprinsă de ceea ce povesteau cei doi invitați ai ei în cadrul emisiunii!

 

„Ei au venit cu un subiect pe care noi l-am tratat foarte grav, adică tentativă de viol, și după aia am descoperit că, de fapt, nu fusese tentativă de viol, că fusese minciuna ei în fața bărbatului ei, ca să se scoată că de ce a lipsit de acasă într-o seară. (...) După trei zile, patru, aflăm că, de fapt, toată povestea era cusută cu ață albă și că, de fapt, nu era nimic adevărat din ce spunea domnișoara Vulpița și că, de fapt, bărbatul ei fusese ăla mințit. (...) În fiecare zi mă surprindeau. În primul rând, eu spun care a fost meriul amplorii acestui subiect”, a mărturisit Mirela Vaida, în podcast la Gând la Gând Cu Teo.

 

Prezentatoarea TV a explicat astfel audiența colosală a emisiunii: „Era pandemie, lumea era în casă și avea de ales între morți, terapie intensivă, nenorociri, avertizări, izolete și tot ce era în lume pe toate posturile și de la ora 17:00 Vulpița, unde ei se relaxau uitându-se la niște personaje. Asta a făcut să aibă o audiență și mai mare și ce fac niște producători de emisiune când văd că se uită lumea? Merg pe subiect! (...) Am făcut 8 luni de zile. Partea bună a lucrurilor a fost că pentru oameni, eu cred că din punct de vedere psihic, emoțional, pentru popor a fost varianta la COVID, a fost subiectul care i-a scos din... Românul face haz de necaz, când e mai rău, el râde. Eu cred că ei s-au uitat la Vulpița ca la un medicament. (...) Lumea trebuie să înțeleagă că orice televiziune comercială vrea astfel de subiecte, să aibă o astfel de audiență”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest