Cum justifică fratele lui Daniel Balaciu agresiunea asupra Danei Roba: „Ea l-a lovit prima cu o jucărie de lemn. El i-a dat încet, n-a vrut s-o omoare”

 

Fratele lui Daniel Balaciu dezvăluie detalii surprinzătoare despre incident! Marius afirmă că Dana Roba a lovit prima și l-a provocat pe fratele său într-o dimineață tensionată. Potrivit declarațiilor sale în exclusivitate pentru Acces Direct, Marius susține că make-up artistul l-a lovit pe Daniel cu o jucărie de lemn și l-a înjurat, iar aceasta ar fi fost scânteia care a dus la actul de agresiune. El adaugă că fratele său a fost mereu prosper financiar și a avut o carieră în Jandarmeria Română și în șah.

Marius a subliniat că fratele său nu se afla într-o stare bună în acea dimineață și că Dana l-a provocat și l-a agresat. El susține că Daniel a fost lovit în cap de mai multe ori cu jucăria de lemn și că a fost zgâriat. Marius menționează că fratele său a fost provocat și că a cedat sub presiune, însă subliniază că acesta nu intenționa să o omoare.

''Ei știu ce a fost între ei. Eram acasă cu soția mea înainte să se întâmple acest lucru. Cu o lună înainte ne-am rugat împreună, iar după fratele meu s-a pus în genunchi și a zis: “Dana, îmi pare rău ce s-a întâmplat între noi, iartă-mă.”

Ea a zis că nu-l iartă că a luat decizia după știu că au mers foarte mult la biserică și socializau. Sțiu că fratele meu a fost dintotdeauna un băiat și dormea cu Biblia pe piept. Așa îl cunosc pe Daniel, el a fost un băiat care a lucrat la Jandarmeria Română și care a fost campion național la șah. Un băiat care și-a crescut copiii și știe toată Timișoara.

Daniel tot timpul a avut bani. A avut echipă de fotbal. A fost 4 ani în prenatal. Fratele meu ți-a adus 50 de trandafiri. A zis că l-a atacat Dana de dimineață și că l-a certat. Așa a zis fratele meu că prima dată l-a înjurat verbal.

El nu era într-o stare bună în acea dimineață și a zis că Dana l-a înjurat și că a aruncat cu o jucărie de lemn și l-a lovit în cap și că are zgârieturi. A zis că l-a mai lovit cu un picior și că nu a mai judecat. Am fost le el. El spune că a fost provocat și că a cedat. El nu voia să o omoare că dacă voia o omora. El a zis că i-a dat încet.'', a declarat Marius, fratele lui Daniel Balaciu


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest