Cumnata Danei Roba se implică în scandalul dintre Daniel și make-up artistă: „Totul până la denigrarea familiei”

 

Cristina, cumnata Danei Roba, a comentat scandalul în care este implicată familia ei. De partea cui se situează și ce părere are despre fapta lui Daniel Balaciu.

 

Cristina, cumnata Danei Roba, a făcut declarații la emisiunea Acces Direct și a vorbit despre Daniel Balaciu și familia acestuia. "Nu am intrat ca să îl apăr pe Daniel. Faptul e consumat. El își va primi pedeapsa, dar totul este bine și frumos până la denigrarea familiei, cum aruncă Dana în socrii ei care, Dumnezeu mi-e martor, au crescut acești copii de când s-au născut și până i-a luat ea acum. Fetele nu știau decât buni și tati. Să arunci în familia asta că Daniel a fost nimeni în drum... ceea ce nu este adevărat.", a declarat Cristina, cumnata Danei Roba.

 

Ea a mai susținut că Dana Roba câștiga banii la negru, iar Daniel Balaciu a contribuit prin vânzarea unei case la țară la cumpărarea primului apartament de la Timișoara. "Dana zice că singură a lucrat. Nu e adevărat. Daniel, când au cumpărat primul apartament, și-a vândut partea lui din sat ca să poată ei să-și cumpere primul apartament. A pus acolo la acte, pentru că Dana lucra fără acte, lucra ilegal. El și-a pus partea din casa de la sat pe care noi, cu acte în regulă la notar l-am despăgubit, plus paternitatea pe care a făcut-o el, că a stat cu copiii , banii ăia, și o mică diferență pentru primul apartament de vreo 50-60 de mii.", a mai declarat cumnata Danei Roba.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest