Dana Roba, dezvăluiri din căsnicia toxică: „Mințeam pe facebook că ne înțelegem bine…”

 

Problemele în cuplul Danei Roba și Daniel Balaciu au început acum doi ani, dar vedeta a ales să nu divorțeze la primele semne de neînțelegere, sperând că familia lor va rămâne unită.

La emisiunea Acces Direct, Dana Roba a dezvăluit calvarul prin care a trecut după ce a fost victima mutilării de către soțul său. Vedeta a mărturisit că problemele au persistat timp de mai bine de doi ani, dar a preferat să rămână alături de copiii lor, sperând că situația se va remedia în timp.

În ciuda neînțelegerilor care au început acum doi ani, Dana Roba a refuzat inițial divorțul, crezând că era vorba doar de o perioadă dificilă. Totuși, în ultimele șase luni, amenințările constante au dus la o escaladare a situației.

„Noi de doi ani nu ne mai înțelegem aproape deloc bine și eu totuși am tras. Am zis să aibă și copiii mei, mințeam pe Facebook că ne înțelegem bine, că suntem o familie fericită, făceam ședințe foto, pentru că să mint lumea că e fain în familie și când colo…”, a spus Dana Roba, la Acces Direct.

 

Dana Roba afirmă că Daniel Balaciu i-a furat banii, iar părinții acestuia sunt conștienți de ceea ce s-a întâmplat cu suma respectivă. De asemenea, părinții bărbatului s-au opus ca fiicele lor să fie în grija Danei Roba după externarea sa din spital. „Ei (n.r. socrii) știu sigur unde sunt banii. 99% garantez că ei știu unde sunt bănuții mei, eu o să o las pe bunica să vină să vadă copiii, eu nu am nicio împotrivire, pentru că bunica este o femeie extraordinară, dar dacă ea e în stare să mintă pentru copilul eu cu nerușinare și cu siguranță va fi audiată de procurori săptămâna aceasta. Mă bazez pe Dumnezeu, eu cred că dacă Dumnezeu m-a făcut să trec pe aici, tot El mă va ajuta să trec peste, pentru că eu nu am cerșit un leu la nimeni”, a mai spus make-up artistul, la Acces Direct


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest