Dana Roba și-a luat cu greu fetițele de la socrii! Ce mesaj i-au transmis ei: „Nu ești în stare să ai grijă de doi copii!”

 

Dana Roba a dezvăluit în exclusivitate pentru emisiunea Acces Direct detalii cutremurătoare despre experiența prin care a trecut. Make-up artistul a povestit chinul și reacția neașteptată pe care a primit-o de la socrii săi atunci când a mers să-și ia fetițele. Răspunsul dur al soacrei a amplificat și mai mult drama prin care trecea Dana Roba.

După incidentul traumatizant în care a fost mutilată de soțul ei, Dana Roba a avut curajul să își împărtășească povestea șocantă. La scurt timp după externare, make-up artistul a decis să meargă să-și ia fetițele de la socrii, însă nu s-a așteptat la reacția negativă pe care a primit-o.

''Știți ce mi-a zis soacră-mea: “Du-te, mă, că tu nu ești în stare să ai grijă de doi copii”. I-am zis că și dacă eram în scaun cu rotile nu le mai luam. Și că sunt fetele ei: “I-am zis că e cel de la pușcărie”.'', a declarat Dana Roba, în exclusivitate la Antena Stars

Dana Roba a demonstrat determinare și a căutat sprijinul avocatului și al autorităților, reușind în cele din urmă să își recupereze fetițele. „Părinții soțului nu au vrut cu niciun chip să-i dea fetele, motiv pentru care am solicitat intervenția poliției. Doar dupa sosirea unui echipaj de poliție, bunicii au acceptat realitatea și au permis fetițelor să plece cu mama lor”, a declarat avocata Laura Brehar, pentru impactexpress.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest