Daniel Balaciu a atacat-o pe Dana Roba sub privirile fetelor lor: „Mă mir că nu le-a omorât și pe ele”

 

Make-up artistul a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars că cele două fiice ale sale au asistat la agresiunea comisă de tatăl lor și că micuțele au plâns în acea dimineață terifiantă.

În urmă cu o lună, Dana Roba a fost mutilată de propriul soț, iar make-up artistul își amintește cu durere prin ce coșmar a trecut. Dana Roba a mărturisit că fiicele ei au fost prezente în momentul agresiunii, deși presa vehicula informații conform cărora acestea ar fi fost plecate la părinții săi. “M-a lovit de 8 ori cu ciocanul. Fetele erau în camera lor la un metru distanță. Fetele s-au trezit și au început să plângă. După ce m-a bătut, eu am intrat într-o stare de inconștiență. Fetele ziceau: “Vreau la mama”. Mi-a zis o fetiță că le-a auzit pe fete că la 5-6 dimineața strigau: “Vreau la mama, ce i-ai făcut mamei, vrem să o vedem, las-o pe mama în pace. El a zis: “Las-o pe mă-ta, că e închisă”. Mă mir că nu le-a omorât și pe fete.'', a declarat Dana Roba, în exclusivitate la Antena Stars.

Dana Roba a rămas șocată atunci când a aflat că fiicele ei au fost martore la această scenă traumatizantă: ''Când am fost după fete am avut încă un șoc cand fetițele mi-au povestit ca au fost martore la fapta tatălui lor. Acest monstru a lăsat cicatrici și traume in sufletul fetelor mele care vor avea nevoie ani buni de consiliere psihologice. Ma voi prezenta cu capul sus la fiecare termen de judecată, ca toată lumea sa vadă ce a putut sa facă acest monstru.'', a scris Dana Roba, pe contul ei personal de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest