Dezvăluiri la Acces Direct: pe drumul morții din Suceava s-au montat parapeții după tragedie. „Nu sunt cuvinte pentru această durere!”

 

La două zile după ce un bunic cu nepoțica de 21 de ani s-au stins, după ce au căzut cu mașina în apă, autoritățile au luat primele măsuri.

 

Andreea, tânăra în vârstă de 21 de ani și bunicul ei s-au zbătut mai mult timp în apele înghețate, pentru a se salva, însă fără rezultat. Deși era o luptă contra cronometru între viață și moarte, salvatorii au ajuns nepregătiți la fața locului. Potrivit primelor informații, ar fi fost posibil ca bunicul și nepoata lui în vârstă de 21 de ani care au căzut în acea groapă plină cu apă ar fi avut o șansă să fie salvați, dacă scafandri ar fi intervenit mai rapid. Mașina în care se aflau cei doi ar fi fost scoasă, spun martorii, după o oră și jumătate din groapa cu apă, timp în care, există ipoteza că bunicul și nepoata ar fi încercat să se salveze, reușind să spargă unul din geamurile mașinii.

 

Fratele tinerei care a murit în tragedia de la Suceava este cât se poate de revoltat, deoarece în această dimineață s-au pus parapeți pe lângă marginile acelei șosele. Așadar, s-au pus acei parapeți de abia după ce au murit doi oameni. Revolta localnicilor este imensă, mai ales în condițiile în care s-au luat măsuri de abia după ce cazul s-a mediatizat. Toată lumea este în continuare în stare de șoc.

Ulterior, s-a aflat că la fața locului a ajuns o echipă de pompieri cu o barcă spartă.

 

”Am mers acolo, cu Aurelian, fratele victimei, și chiar erau domnii acolo care se uitau la ce s-a întâmplat, la pericolul care este zi de zi pus acolo și nu făceau nimic, erau foarte pasivi, se uitau la noi, Aurelian a început să le zică, s-au învârtit cu spatele, deci, este ceva de nedescris, nu sunt cuvinte pentru această durere”, a povestit fina bunicului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest