Dincolo de aparențe: Dimineața în biserică și seara cu ciocanul asupra Danei Roba!

 

Înainte de a fi supusă unui act de violență extremă, Dana Roba și soțul ei au avut o dimineață aparent liniștită la biserică. Cu toate acestea, în spatele zâmbetelor și aparențelor, tensiunile se adunau în căsnicia lor.

„A fost duminica la biserică, eu am luat fetița cea mare, după ce îi trecuse varicela și am zis că o scot din casă, că deja se săturase să stea în casă atâtea zile și am zis că mă duc cu cea mare, Bineînțeles că s-a dus și el la biserică, în prima banca la biserică”, a spus Dana Roba, la Acces Direct

Dana Roba a împărtășit pastorului că nu se mai înțelege cu soțul ei și că a considerat divorțul drept o soluție. Cu toate acestea, într-o turnură neașteptată, pastorul nu a susținut această decizie și chiar a încurajat bărbatul să nu acorde divorțul.

În ciuda amenințărilor și înjurăturilor repetate, Dana Roba nu a crezut niciodată că soțul său ar fi capabil de un astfel de act de violență. Cu toate acestea, destinul a avut alt plan pentru ea, iar tragedia a lovit într-o zi aparent obișnuită. Această experiență traumatică a adus în prim-plan dificultățile și tensiunile din căsnicia Danei Roba, iar vedeta speră că povestea ei va fi un avertisment pentru cei care se confruntă cu situații similare.

„A dormit și nu înțelegeam de ce, după care la final de biserică, eu mă dusesem cu o lună înainte la pastor că vreau să divorțez, că mi se pare că el nu mă mai iubește, că el mă înjură, mă blestemă și mă amenința cu moartea, că vrea să mă vadă întinsă pe masă, că mă omoară și multe alte chestii dure. Eu nu l-am crezut”, a mai spus Dana Roba, la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest