Elena Merișoreanu, prietena Ionelei Prodan, nu-l iartă pe Laurențiu Reghecampf. "Se întoarce în pământ!"

 

După apariția filmării integrale cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, Elena Merișoreanu a făcut noi declarații despre situație, la Acces Direct. Artista a lăsat să se înțeleagă că nu-l iartă pe antrenor pentru că a „ridicat mâna” asupra Anamariei Prodan, fiica regretate sale prietene, Ionela Prodan.

Interpreta de muzică populară a subliniat că acțiunile impresarei sunt justificate în contextul existent în căsnicia ei cu Reghecampf și a menționat că și ea s-ar fi comportat la fel sau „poate și mai rău”.

„Când a murit regretata Ionela Prodan, a venit Reghe. Nu mi-aș fi imaginat vreodată ca ei să ajungă în această situație. (...) Mi s-a părut că el a fost primul care a ridicat mâna asupra ei. Ana nu este o femeie solidă, este o femeie destul de slăbuță. Nu cred că el a procedat bine să dea în mama copilului lui. Nu știu ce s-a întâmplat între ei. (...) Nu avea niciun drept, indiferent ce ar fi făcut ea, ce cuvinte ar fi aruncat. Eu, dacă eram, foloseam aceleeași cuvinte și aveam aceeași reacție, poate și mai rău. Nu trebuia să ridice mâna.”, a transmis Elena Merișoreanu, la Acces Direct.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest