Femei mutilate de două doctorițe esteticiene false! Explicație la Acces Direct: „Faptul că se droghează cineva automat îi defectează buzele”

 

Timp de aproape patru ani, în sufrageria unui apartament din Militari, două femei injectau cu botox și acid hialuronic doritoarele. Cele două au fost prinse în flagrant. Soțul femeii acuzat a răbufnit la Acces Direct unde a venit cu o teorie halucinantă.

 

În sufrageria unui apartament din cartierul Militari, de patru ani încoace, două femei fac injectări cu botox ori acid hialuronic tuturor celor care doresc acest lucru. După ce mai multe cliente au ajuns să fie mutilate de injecțiile cu pricina, acestea au depus plângeri la poliție. Drept urmare, cele două femei, mamă și fiică, sunt acum cercetate penal pentru injectarea mai multor paciente cu diverse substanțe. Oamenii legii au efectuat percheziții la domiciliul acestora, iar mama a fost reținută pentru 24 de ore, dar eliberată ulterior sub control judiciar.

 

Femeile sunt cercetate penal pentru că nu ar avea atestat de studii în domeniul medical și nu și-ar declara veniturile obținute în urma activităților prestate. Pentru a practica medicina estetică, este nevoie de facultatea de Medicină, rezidențiat în chirurgie plastică, ceea ce înseamnă, în total, aproximativ 12 ani de studii

 

La Acces Direct, Corina, una dintre victime, a povestit drama prin care a trecut. Clienta și-a pus toată încrederea în aptitudinile femeii care era extrem de populară pe rețelele de socializare. Femeia de 43 de ani nu i-a oferit bon fiscal Corinei, după repetatele injectări. ”Am tot văzut-o promovându-se, nu eram 100% convinsă dacă vreau să merg la ea. În poze, lucrurile arătau bine, doar că realitatea era cu totul alta. În poze buzele arătau ok, și la mine arătau ok prima oară, dar eu am avut două injectări și acum am rămas cu un defect în vorbire”, a povestit pacienta.

 

În apărarea femeii incriminate a sărit soțul acesteia. În direct la Acces Direct, bărbatul și-a spus punctul de vedere, susținând că acea clientă, Corina, are buzele deformate fiindcă a consumat droguri. Soțul femeii a răbufnit, spunând că lucrurile scrise în comunicat nu sunt reale și că ancheta este în plină desfășurare.

 

”Faptul că se droghează cineva automat îi defectează buzele. Uitați-vă cât este de curat apartamentul în fotografiile de la poliție. Ea este asistent medical generalist, cu diplomă luată în România. Făcea doar o nenorocită de injecție. O să vedem dacă poliția spune adevărul sau nu”, a spus soțul femeii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest