Gabi Bădălău ar fi încercat să le plătească tăcerea fetelor agresate de Bianca Drăgușanu: "A spus că..." Ce sumă le-a promis

 

Gabi Bădălău ar fi încercat să le cumpere tăcerea fetelor agresate de Bianca Drăgușanu. Omul de afaceri a invitat mai multe domnișoare la petrecere, însă iubita lui a aflat de asta și le-a făcut o vizită neașteptată. La fața locului, aceasta nu ar mai fi ținut cont de nimic și ar fi început să le lovească pe tinere. Pentru a păstra tăcerea, fostul soț al Claudiei Pătrășcanu ar fi încercat să le dea o sumă de bani fetelor.

Petrecea burlacilor organizată de Florin Salam s-ar fi terminat cu mare scandal, după ce Bianca Drăgușanu ar fi dat buzna în apartamentul în care locuiește ea și Gabi Bădălău și ar fi început să lovească pe toată lumea. Pentru ca tinerele agresate să păstreze tăcerea, actualul iubit al blondinei ar fi încercat să le ofere o sumă de bani.

Însă, tinerele nu au fost de acord și chiar au semnalat faptul nu li se pare deloc normal ceea ce s-a întâmplat. Iată ce declarații au făcut acestea.

Ceea ce trebuia să fie o petrecere de neuitat s-a transformat într-un adevărat scandal. Bianca Drăgușanu a avut o reacție neașteptată atunci când a aflat că iubitul ei petrecere alături de mai multe domnișoare, chiar în apartamentul în care locuiește cu acesta.

'După ce s-a întâmplat toată chestia asta, am vorbit cu Bădălău și i-am spus că nu mi se pare normal. El a spus că îmi plătește deranjul, 500 de euro, pentru ce s-a întâmplat, că nici el nu voia. A insistat să îmi trimită șoferul cu banii și i-am spus că nu mi se pare normal, că mi-a spart capul', a povestit tânăra.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest