Ilie Sitariu, presupusul complice în cazul uciderii lui Adrian Kreiner, a contestat măsura arestului preventiv!

 

Bărbatul a cerut să fie scos din închisoare. Ce măsură au luat autoritățile față de Ilie Sitariu, care este cercetat pentru favorizarea infractorilor.

 

Ilie Sitariu, presupusul complice în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a contestat decizia arestului preventiv, solicitând astfel să se întoarcă la locuința sa din Dumbrăvița, județul Timiș. Bărbatul se află în spatele gratiilor din date de 17 noiembrie, când Tribunalul Sibiu a dispus, la propunerea Parchetului, arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile. Ilie Sitariu este acuzat că i-ar fi ajutat pe cei trei presupuşi autori ai crimei şi tâlhăriei, iar pe unul dintre aceştia l-ar fi sprijinit să plece din ţară.

Potrivit soluţiei pe scurt publicată miercuri pe portalul CA Alba Iulia, instanţa „respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul S.I. (...), împotriva încheierii penale nr. 104/17.11.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu”. Decizia este definitivă.

Ilie Sitariu ar fi facilitat sosirea celor trei presupuși ucigași ai lui Adrian Kreiner, oferindu-le adăpost în apartamentul său și transportându-i cu mașina. Imaginile de pe camerele de supraveghere par să confirme aceste aspect, și chiar el ar fi recunoscut că era conștient de intențiile celor trei bărbați.

 

„Eu eram în dormitorul din capătul scărilor, de la etajul 1. Am auzit un zgomot puternic la parter. Am ieșit să văd ce se întâmplă, moment în care l-am văzut pe unul dintre atacatori care avea o cagulă pe cap. Și el m-a văzut pe mine. M-am speriat și am fugit înapoi în dormitor și am încuiat ușa cu cheia.

Apoi am luat un briceag, m-am ascuns în dressing și am sunat la 112. Am auzit cum doi dintre atacatori au urcat la etaj și au rupt ușa dormitorului. Apoi, cei doi au intrat în dressingul unde eram eu. M-au lovit peste mână și astfel mi-au căzut telefonul și briceagul. Bărbatul mai înalt stătea în partea stângă a dressingului și nu spunea nimic.

Însă, cel mai mic de statură, care avea ochii căprui spre verde, s-a apropiat de mine, m-a întrebat agresiv, în limba engleză, unde sunt banii. Când i-am spus că nu știu, m-a împins cu picioarele și a început să mă lovească. M-a ridicat de la pământ, m-a amenințat cu arma la tâmplă și m-a întrebat continuu unde sunt banii”, a spus fiica lui Adrian Kreiner, potrivit Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest