Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan va fi supus unei intervenții chirurgicale: „Mă doare în cot la propriu”

 

Sorin Ovidiu Bălan, jurnalistul de investigație de la Acces Direct, a suferit un incident neplăcut în timpul sărbătorilor de Paște. Din nefericire, acesta a căzut și și-a rupt mâna, motiv pentru care va fi supus unei intervenții chirurgicale. Sorin Ovidiu Bălan a oferit primele declarații despre starea lui de sănătate, dar și despre momentul în care va avea loc operația.

Potrivit jurnalistului, intervenția chirurgicală va avea loc luni, iar până atunci se află cu mâna în ghips. „Sunt cu mâna în ghips de prima oară de când am căzut. Din păcate, dreapta. Am început să învăț cu stânga”, a declarat Sorin Ovidiu Bălan în exclusivitate la Acces Direct.

Din cauza incidentului neplăcut, Sorin Ovidiu Bălan va fi nevoit să lipsească o perioadă din platoul emisiunii Acces Direct. Cu toate acestea, jurnalistul de investigație a promis că se va întoarce după ce se va recupera. Sorin Ovidiu Bălan a fost nevoit să meargă de urgență la spital după ce și-a rupt cotul în urma unei căzături. În prezent, acesta se recuperează și urmează cu strictețe indicațiile medicului pentru a se întoarce cât mai curând posibil la muncă.

''Nu mi s-a întâmplat nimic. Mi-am rupt cotul, mi-am făcut cotul praf. Mă doare în cot la propriu și le recomand tuturor să nu mai zică că e tare dureros. Urmează o intervenție chirurgicală, o să îmi pun la cotul la loc, nu e prima căzătură pe care am luat-o în viața mea

Când am fost la Spitalul de Urgență seara, nu mi-am dat seama că e mâna ruptă, de abia când am schimbat viteza. Primul lucru m-au întrebat dacă m-am lovit la cap sau dacă am fost atacat. Și am întrebat-o de ce pune astfel de întrebări și mi-a răspuns că este întrebarea standard care se pune celor care vin răniți pentru a anunța poliția.'', a mai declarat Sorin Ovidiu Bălan, în exclusivitate la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest