Jurnalistul Sorin Ovidiu Bălan vorbește despre starea sa de sănătate după ce și-a rupt cotul!

 

Jurnalistul de investigație Sorin Ovidiu Bălan a suferit recent o intervenție chirurgicală la nivelul brațului după ce a căzut și și-a rupt mâna.

 

ntr-un interviu acordat emisiunii Acces Direct, el a declarat că se simte mult mai bine și că încearcă să se recupereze cât mai repede pentru a reveni pe platoul emisiunii. "Mă simt bine. Fac recuperare, probabil că în maximum trei săptămâni voi putea să conduc mașina", a spus jurnalistul.

 

Incidentul neplăcut a avut loc înainte de Paște, când Sorin Ovidiu Bălan a căzut și și-a rupt cotul. El a fost dus de urgență la spital și a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-și repune cotul la loc. Deși a avut parte de o experiență dureroasă, Sorin Ovidiu Bălan își menține optimismul și speră să se recupereze cât mai repede pentru a-și putea relua activitatea profesională.

 

Imediat după incident, jurnalistul declara pentru Acces Direct: ''Nu mi s-a întâmplat nimic. Mi-am rupt cotul, mi-am făcut cotul praf. Mă doare în cot la propriu și le recomand tuturor să nu mai zică că e tare dureros. Urmează o intervenție chirurgicală, o să îmi pun la cotul la loc, nu e prima căzătură pe care am luat-o în viața mea.

Când am fost la Spitalul de Urgență seara, nu mi-am dat seama că e mâna ruptă, de abia când am schimbat viteza. Primul lucru m-au întrebat dacă m-am lovit la cap sau dacă am fost atacat. Și am întrebat-o de ce pune astfel de întrebări și mi-a răspuns că este întrebarea standard care se pune celor care vin răniți pentru a anunța poliția.''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest