Lidia, sora Danei Roba, a explicat de unde porneau conflictele cu Daniel Balaciu: „Spunea că job-ul lui e să stea acasă cu fetițele”

 

Lidia a sărit în apărarea Danei Roba în războiul cu familia Balaciu. Ea a explicat ce a generat neînțelegerile în casa surorii ei și a răspuns și acuzațiilor aduse de socrul make-up artistei.

 

Lidia Roba a intervenit în cadrul emisiunii Acces Direct de ieri după-amiază, pentru a puncta o serie de aspecte care să elucideze necunoscutele din relația surorii ei cu Daniel Balaciu. Ea susține că neînțelegerile au pornit de la faptul că Daniel Balaciu nu dorea să muncească și stătea pe banii obținuți de Dana Roba.

 

"El nu voia să meargă la lucru. Sora mea își dorea ca și el să meargă la job și fetele să meargă la grădiniță. Să aibă un curs normal, ca orice familie. El spunea că nu îi place munca, că el nu va lucra niciodată, că job-ul lui este să stea acasă că fetele.", a spus Lidia Roba la Acces Direct. Lidia Roba a mai spus că Daniel Balaciu a amenințat-o inclusiv pe ea cu moartea: „Era foarte agresiv verbal. Eu nu aș fi stat nicio zi cu el. El nu a acceptat divorțul, pentru că știa că nu va mai avea suport financiar. M-a înjurat pe mine că vine și mă omoară și îmi lasă cei 4 copii fără mamă”.

 

După ce Nicolae Balaciu, tatăl lui Daniel, a spus că Dana Roba nu avea grijă de fetiță și nu știa să gătească, Lidia Roba a explicat situația: „Socrul ei, care îi aduce niște acuzații foarte grave, că Dana e puturoasă, că nu face nimic, să îi fie rușine! Ea lucra de dimineața, de la ora 9 în unele zile de sâmbătă, iar fetele pot să confirme, până seara la ora 10”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest