Marcela Fota iubeşte din nou. Artista şi-a refăcut viaţa la nici doi ani de la moartea soţului

 

Marcela Fota iubeşte din nou. Artista a trecut printr-o adevărată dramă la sfârşitul anului 2020, când soţul ei s-a stins dinm viaţă. Cei doi aveau o relație minunată de 14 ani și se înțelegeau foarte bine. După doi ani dificili, cântăreața a reușit să zâmbească din nou, după ce a lăsat un alt bărbat să intre în viața ei.

Cântăreaţa de muzică populară a încercat să fie puternică pentru fiul ei şi a reuşit acest lucru. Ba chiar mai mult, şi-a refăcut viaţa alături de un bărbat, pe care şi fiul ei îl acceptă.

„Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu. Indiferent de ce aș face eu în această viață, nu las să îl afecteze pe el sub nicio formă”, a spus Marcela Fota, la Acces Direct.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest