Mărturii terifiante la Acces Direct! Mama Marinei, fetița rănită de mașina de poliție care a ucis-o pe Raisa: „Nu am știut în ce direcție este copilul meu!”

 

Mama Marinei, fetița care a supraviețuit în accidentul în care a murit Raisa, a povestit la Acces Direct cum a aflat de tragedie și cum și-a anunțat fata că nu se va mai juca vreodată cu prietena ei cea mai bună.

 

La Acces Direct, mama fetiței rănite în accidentul în care și-a pierdut viața Raisa a povestit tot ce s-a întâmplat în ziua marii tragedii, de când a fost anunțată de accident și până a ajuns la spital cu copila ei. Dezvăluirile femeii scot la iveală noi detalii cutremurătoare. Femeia și-a găsit fiica în chinuri groznice, în timp ce Raisa era resuscitată.

 

„Am fost sunată de o doamnă care se afla în momentul accidentului acolo. Fetița mea a rugat-o să mă sune. M-a sunat, m-a întrebat dacă sunt mama Marinei, mi-a spus că a avut loc un incident la trecerea de pietoni, că fetițele au fost lovite de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni. Pe fundal, am auzit-o pe Marina cum plângea și mă striga: ”Mami, mami, vino repede că mă doare rău piciorul!” Asta este tot ce am auzit. Nu știu cum am zburat până acolo. (...) Lume multă , două ambulanțe. Nu am știut în ce direcție este copilul meu. (...) M-am dus la ea și micuța plângea că o doare piciorul rău. Îi pusese cineva un pulover sub fund. I-am zis să nu se miște că trebuie să vină salvarea, apoi a venit încă o salvare care a luat-o, a examinat-o să vadă dacă mai are și alte răni în afară de picior. I-au imobilizat piciorul, după care am așteptat o altă ambulanță să vină s-o ia s-o transporte la spital. În timpul asta m-am dus la ambulanța în care era Raisa, am văzut că o resuscita, am strigat la ea să se trezească și asta a fost toată interacțiunea mea, apoi m-am întors la Marina”, a povestit femeia la Acces Direct.

 

Pentru mama Marinei a fost foarte dificil să-și anunțe copila că nu își va mai vedea vreodată prietena cea mai bună: Când am ajuns noi la spital, până așteptam să intrăm în operație, am impresia că am ațipit și s-a trezit cu zâmbetul pe buze: ”Mami, am visat-o pe Raisa, mi-a zis să intrăm să ne jucăm”. Aveau ele un joc, My little pony sau ceva. (...) Inițial am zis să nu-i spunem, dar ea este dependentă de telefonul mobil și am zis că decât să intre și să afle de la copii, mai bine ... A zis ”Raisa e bine, nu?”, zic ”Nu” și zice ”Raisa a murit?”, ”Din păcate, da” și asta a fost tot. Marina a avut doar această ruptură la picior de tibie și de peroneu , Este bine din punct de vedere medical, operația a reușit 100% cum și-a dorit domnul doctor. Acum ne recuperăm, ieri am venit acasă”.

 

Mama Marinei consideră că polițistul Constantin Popescu nu a avut nicio intenție de a-I accidenta fata și de a o ucide pe Raisa, dar nu înțelege de ce acesta nu și-a cerut iertare în mod public pentru ceea ce a făcut. Ce mi-aș fi dorit eu ca și mamă a copilului vătămat și bănuiesc că și Lili și-ar fi dorit la fel, ca acest om, deși a greșit, să iasă și să-și ceară scuze. Dacă ieșea și spunea că ”Intenționat nu am făcut nimic” ... sunt 100% convinsă că acel om nu s-a trezit dimineața cu gândul că ”trebuie să mă duc să omor pe trecerea de pietoni doi copii”, sub nicio formă nu a fost în mintea lui așa ceva! S-a întâmplat, cum s-a întâmplat rămâne să află, dar să fi ieșit ca om. Putea să iasă și să spună ”Îmi cer scuze familiei, îmi pare rău pentru ceea ce am făcut”. Măcar îi vedeam latura umană, el n-a ieșit nici măcar să zică lucrul ăsta. Nu că ne-ar fi încălzit pe noi cu ceva, că pierderea Raisei și faptul că fata mea trece prin ce trece, cu toate scuzele nu va rezolva nimic”, a spus mama Marinei.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest