Mesajul Mirelei Vaida, după gestul necugetat al mamei din Timișoara: "Trece prin momente cumplite..."

 

Mirela Vaida s-a declarat îngrozită de gestul femeii din Timișoara care s-a aruncat de la etajul 10 împreună cu cei doi copii ai săi. Prezentatoarea Tv a tras un semnal de alarmă în timpul emisiunii pe care o moderează. Vedeta a transmis un mesaj cutremurător.

Dincolo de cariera pe care o are în televiziune, Mirela Vaida este mamă. Prezentatoarea Tv are trei copii minunați care i-au schimbat viața complet. Marți dimineață, o mamă din Timișoara și-a pus capăt zilelor, împreună cu cei doi copii ai săi, un băiețel de trei ani și o fetiță de șase ani. Femeia s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc. Din păcate, atât mama, cât și copiii au murit în urma impactului violent. Mirela Vaida s-a declarat îngrozită de gestul femeii, iar în ediția de marți a emisiunii Acces Direct, moderatoare a transmis un mesaj cutremurător. Vedeta tv a fost șocată de cazul mamei din Timișoara.

'Este îngrozitor, mai ales că acum vorbim despre o mamă care a sărit odată cu ei. Deci mama a fost cea care a vrut ca ei să sfârșească așa. Și facem un apel, pentru că e clar, societatea toată trece prin momente cumplite, venim după o pandemie, cu presiunea războiului. E clar că trecem prin momente foarte grele noi toți', a spus Mirela Vaida.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest