Mirela Vaida a pierdut două sarcini până la 32 de ani. Artista a vorbit despre cel mai greu moment: "Fix pe scenă..."

 


Mirela Vaida a pierdut două sarcini până la 32 de ani. Mirela Vaida are o familie extrem de frumoas acum, însă a trecut prin momente dificile în urmă cu mai mulți ani, atunci când a pierdut două sarcini. Przentatoarea de televiziune a vorbit deschis despre acest subiect, dar a mai precizat și că își dorește încă două fetițe.

Este mereu cu zâmbetul pe buze, însă Mirela Vaida a fost nevoită să facă față multor încercări. În urmă cu ceva ani, prezentatoarea de televiziune s-a confruntat cu o problemă majoră, a pierdut două sarcini și i-a fost greu să treacă peste.

„Am avut noroc de soțul meu. El mi-a zis să cânt muzică de folclor, populară, el mă împinge de la spate. (…) Pe Carla am făcut-o foarte greu. Am pierdut două sarcini. Pe amândouă urât… Adică cu hemorgie, fix pe scenă, unde nu puteai să faci nimic. Aveam deja 32 de ani și eu nu aveam niciun copil. Și mă stresa treaba asta, soțul meu avea 36, era deja timpul să fim părinți', a povestit Mirela Vaida.

Una dintre sarcini a pierdut-o în timp ce se afla pe scenă, iar durerea resimțită a fost de nedescris. Medicii i-au spus apoi că, dacă ajunge la vârsta de 35 de ani și nu reușește să ducă până la capăt o sarcină, poate luat în calcul și fertilizarea în vitro.

'Dacă eu pierdusem două sarcini, am spus că nu mai spun până când nu e mare copilul. Am născut-o pe Carla natural, deci doctorița mi-a zis să nu o nasc natural, că am avut probleme, am zis că dacă Dumnezeu mi-a dat copilul eu pot să îl nasc natural. Și am născut, la 33 de ani', a adăugat Mirela Vaida.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest