Mirela Vaida a venit din Deltă cu o problemă de sănătate: „Ăsta rămâne aici!”

 

Prezentatoarea de la Acces Direct a venit cu o problemă la ochi din vacanța din Delta Dunării. Vedeta ia în calcul inclusiv o intervenție chirurgicală.

 

Patru zile a stat Mirela Vaida în vacanța din Delta Dunării, care au trecut extrem de rapid, vedeta spunând că parcă au fost doar patru minute. Bronzată evident, prezentatoarea de la Acces Diresc s-a întors însă și cu o mica problemă de sănătate, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii ei pe rețelele de socializare. Este vorba de o problemă la una dintre pleoape, Mirela Vaida luând în calcul inclusiv o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de șalazion, că asta este boala pe care a căpătat-o în vacanță.

 

„Dragilor, gata! M-am întors din vacanță ... parcă nici n-a fost, patru zile zici că au fost patru minute. Înapoi la treabă! M-a întrebat cineva dacă mi-a trecut șalazionul. Nu, ăsta rămâne aici. Nu știu ce să-i fac, să mă operez?! Îl las așa ...M-am bronzat cu urme de la ochelarii de soare și ce fac eu acum? Mâncare, nu știu să fac altceva! Am făcut orez și supă cu tăiței de casă. Bine, nu-i fac eu, îi cumpăr de la o doamnă care-I face acasă. Și gătesc. Nu vă puteți imagina cum mănâncă acești copii! La voi cum e?”, le-a spus Mirela Vaida fanilor ei de pe Instagram.

 

Șalazionul, afecțiunea de care suferă Mirela Vaida, este o boală a pleoapelor, benignă, uneori cu evoluție autolimitantă, dar care provoacă un aspect inestetic. Șalazionul reprezintă o inflamație sterilă, rezultată în urma blocării canalului de excreție a glandelor sebacee, localizate în structura pleoapelor. Secreția acestora formează componenta uleioasă a filmului lacrimal și are rolul de a preveni evaporarea precoce a lacrimilor de pe suprafața oculară. Astfel, când secreția este insuficientă, se pierde homeostazia filmului lacrimal și apar simptome oculare secundare.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest