Mirela Vaida, despre cele mai dramatice momente din tinerețea ei: „Toate m-au făcut să ajung în acel punct”

 

Îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct a vorbit despre momentele mai puțin fericite din tinerețea ei și despre dramele care au marcat-o profund.

 

Toată lumea o știe pe Mirela Vaida cu zâmbetul pe buze, dar puțini știu prin ce greutăți a trecut în perioada studenției. În cadrul unui interviu, oferit recent pentru podcastul lui Teo Trandafir, „Gând la Gând cu Teo”, îndrăgita prezentatoare de la Acces Direct a făcut o serie de declarații dureroase. Ea a vorbit despre faptul că a pierdut sarcini până la vârsta de 32 de ani.

Ce s-a întâmplat atunci cu sarcinile? Eu cred că avusesem atunci și niște probleme, pentru că am avut nevoie de niște intervenții laparascopică, niște fibroame uterine. Plus că, eu neavând mașină pe vremea aceea și mergeam cu troleul și stăteam foarte mult iarna, în frig, până venea. Stăteai pe scară. Stăteam foarte mult în frig și așteptam să ajung la facultate în acel frig și cred că toate, cu răceli, cu tot ce s-a întâmplat, m-au ajuns în acel punct. Care a fost foarte greu.”, a povestit Mirela Vaida în interviul pentru „Gând la Gând cu Teo”.

Mirela Vaida a mai spus: A trebuit să merg la foarte multe investigații și mă panicasem, chiar dacă eu eram la început în lumea televiziunii și aveam toate pârghiile. Eram omul ăla care muncea și zi și noapte, dar ceva lipsea. A trebuit să am parte și de aceste intervenții laparascopice.

Doctorița care m-a operat a zis că a fost foarte complicat. Că în loc de o oră a durat patru ore și că ea crede ca va fi nevoie de fertilizări in vitro pe viitor. (…) Aș mai face încă un copil sau doi, i-aș face. Soțul meu zice că el nu. Lasă, că eu îi duc, îi țin, îi alăptez.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest