Mirela Vaida își serbează astăzi ziua de naștere. Câți ani a împlinit prezentatoarea de la Acces Direct: "Acum începe viața"

 

Sărbătoare mare în familia Mirelei Vaida. Prezentatoarea TV a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, vedeta a fost asaltată de sute de urări venite din parte familiei, dar și a celor care o apreciază și o urmăresc zi de zi din fața micilor ecrane. Cu această ocazie specială, Mirela Vaida a publicat pe rețelele de socializare și o fotografie în care apare cu mai multe buchete de flori în brațe. De asemenea, prezentatoarea TV a ținut să transmită și un mesaj emoționant.

"Azi implinesc 40 ani! Mereu mi-a fost teamă de numărul ăsta... La 40, nu mai ești nici copil, nici tânăr‼️ ești matur, la apogeu!  Niciodată nu m-am uitat la vârsta de 40 ca la ceva "wannabe"!  Probabil că nu eram împlinită cu mine însămi! Azi, când simt că trec într-o altă etapă a vieții, realizez că cei 40 ani m-au surprins exact cum îmi doream să fiu: cu o familie sănătoasă, cu 3 copii vioi, cu liniște și împlinire sufletească! Doar despre asta este vorba, în cele din urmă! Mulțumesc, 40! Nu e rău deloc! Abia acum începe viața!! #mirelavaida #happy40 #happybirthdaytome #momof3 #anniversary #16march #sweet40," a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest