Mirela Vaida, mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct: „Să-mi mai zici tu mie...”

 

Mirela Vaida a transmis un mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct, chiar în timpul emisiunii pe care o moderează de ani de zile. Prezentatoarea de la Acces Direct a avut o reacție surprinzătoare la adresa tatălui copiilor ei, Alexandru Vaida, în fața a milioane de telespectatori. Iată ce i-a spus vedeta de la Antena Stars partenerului ei de viață!

Mirela Vaida a transmis un mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct, la Acces Direct. Prezentatoarea a făcut acest gest în cea mai recentă ediție a emisiunii de la Antena Stars, atunci când a avut-o ca invitată pe Niculina, o femeie care și-a acuzat bărbatul de infidelitate și care a încercat să dovedească prin diferite modalități că a fost înșelată.

Mirela Vaida e una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. Vedeta e urmărită de milioane de telespectatori la Acces Direct, emisiune în care se prezintă diferite cazuri. Recent, ea a avut-o ca invitată pe Niculina, o femeie care susține că partenerul de viață i-ar fi fost infidel.

Situația în care a fost pus partenerul Niculinei, care se declară de-a dreptul terorizat, a făcut-o pe Mirela Vaida să-i transmită un mesaj neașteptat soțului ei. Prezentatoarea i-a spus lui Alexandru Vaida, în glumă, chiar în fața camerelor de filmat, să nu se mai plângă de faptul că ea ar fi rea de gură.

„Bărbate, să-mi mai zici tu mie vreodată în față că ai femeie rea de gură. Tu să-mi mai zici mie vreodată că ai nevastă rea. Iată, că se poate și altfel', i-a transmis Mirela Vaida soțului ei, Alexandru, în direct, sub formă de glumă.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest