Mirela Vaida, program spartan pentru a-și menține silueta: „Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug înapoi 30 km!”

 

Prezentatoarea de la Acces Direct a dezvăluit cum își împarte fiecare dimineață între sala de sport și responsabilitățile pe care le are cu cei mici.

 

Este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, cu o siluetă impecabilă. Dar pentru a se menține în formă, Mirela Vaida are o viață extrem de activă, condimentată cu mult sport. Ea le-a împărtășit prietenilor de pe rețelele de socializare cum decurg majoritatea dimineților din viața ei. Până să ajungă la job, vedeta are o primă parte din zi agitată, în care trebuie să se împartă între responsabilitățile ce țin de copii și sala de fitness.

 

Chiar dacă timpul prezentatoarei TV este unul limitat, iar vedeta se împarte atât între viața personală, cât și cea profesională, aceasta își face timp pentru a se antrena în sala de fitness. Viața de părinte nu este deloc una ușoară, așa că prezentatoarea TV trebuie să aibă grijă și de cei mici: Carla, Vladi și Tudor, mai ales că au activități extracurriculare diferite. Spre exemplu, fetița ia ore de pian, în vreme ce Vladimir este pitic la un club de fotbal.

 

''Gata! Am ajuns la sala! Programul e asa: la 7.30 ies din casa cu copiii. Eu echipata de antrenament, ei echipati de scoala. Ii las la poarta scolii si eu plec spre Bucuresti, 30 km, sa ajung la ora de aerobic, cycling, interval, body-pump, etc!

Stau 1-2 ore, transpir, alerg, pedalez, apoi fug inapoi 30 km sa iau copiii de la scoala/gradi si sa ne indreptam catre activitatile lor extracurriculare: pian, fotbal, inot, tenis, etc! Asta se intampla de 3-4ori  pe saptamana! Nu, nu e greu! Miscarea imi da o stare super buna, imi da energie pentru toata ziua, ma face sa ma simt vie, chiar daca, dupa atata efort, pe cantar nu se vede niciun gram!!'', a scris Mirela Vaida pe rețelele de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest