Mirela Vaida, reacţie dură la adresa Biancăi Drăgușanu: „Ai copil acasă”

 

Mirela Vaida a avut o reacție neașteptată la adresa Biancăi Drăgușanu și a criticat-o în direct la TV. Prezentatoarea emisiunii „Acces direct”, de la Antena Stars, și-a spus părerea despre fosta soție a lui Victor Slav.

De ceva timp, Bianca Drăgușanu are o relație cu Gabi Bădălău, încă soțul Claudiei Pătrășcanu, pentru că procesul nu s-a terminat între omul de afaceri și artistă. Recent, în toată presa din România s-a scris despre o situație în care fosta soție a lui Victor Slav l-ar fi prins pe iubitul ei cu alte fete într-un apartament din Capitală, iar de aici ar fi izbucnit un scandal monstru.
 
Subiectul a fost abordat și la „Acces direct”, astfel că Mirela Vaida și-a spus părerea despre cele întâmplate. Prezentatoarea a criticat-o pe Bianca Drăgușanu și spune că nu este normal cum a acționat atunci când l-a prins pe Gabi Bădălău că o înșală. „Care este statutul Biancăi Drăgușanu în relația cu Bădălău, care nici măcar nu a divorțat? Deci dacă este adevărat că Bădălău avea acel apartament, înseamnă că apartamentul ăla este al lui Bădălău. Oricine vine, din punctul meu de vedere, neinvitat poate avea o plângere penală pentru violare de domiciliu, loviri și alte violențe. (…) Din punctul meu de vedere, o femeie este aici, mai ales când își știe valoarea. Te duci să dai cu bâta în alea, păi tu ești la mintea lor?! Îi dai ignor, îi dai block băiatului. Dacă ești divă… ești mult peste și nu stai la discuții cu plebea! Nu se face așa, că ai copil acasă. Atât timp cât ai o relație cu un bărbat însurat… tu îți asumi. Știm de la fosta nevastă care a zis că a avut relații, că a făcut nu știu câte… Dacă tu știi ce ți-ai luat, te mai miră treaba asta?”, a spus Mirela Vaida, relatează Spynews.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest