Momente de panincă pentru Amaliei Bellantoni. Fabrica vedetei, cuprinsă de incendiu! „Au fost momente terifiante”

 

Amalia Bellantoni a trecut prin clipe de groază! O fabrică a vedetei a fost curprinsă de incendiu încă de la primele ore ale dimineții. Ce a mărturisit blondina despre incident, dar și prin ce momente a fost nevoită să treacă.

În exclusivitate pentru Antena Stars, Amalia Bellantoni a mărturisit că fabrica ei a fost cuprinsă de flăcări din cauza unui alt incendiu din apropiere. Vedeta a trecut prin clipe de groază, mai ales pentru că oamenii se chinuiau să stingă focul de la cealaltă proprietate cu o autospecială mică, care aparține primăriei.

„Probabil a luat foc chiar și la o tigară aruncată de la un trecător cu mașina, oricine ar fi putut intenționa sau neintenționa, nu pot să bănuiesc sau să acuz pe cineva. Problema noastră este că suntem exact imediat la terenul de lângă, unde avem fabrica de mozzarella și întâmplarea fericită pentru noi a făcut că erau înăuntru soțul și cu toți ceilalți, cu o delegație italiană. (...) Pe partea stângă era deja un incendiu la care se chinuia primăria de aici să-l stingă cu o autospecială mică, din dotarea proprie a primăriei”, a mărturisit Amalia Bellantoni, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest