Nicolae, tatăl lui Daniel Balaciu, atac dezlănțuit asupra Danei Roba: „Nu știe ce sunt copiii în viața ei”

 

Socrul Danei Roba a lansat o serie de acuzații asupra Danei Roba, femeia care a supraviețuit miraculos după loviturile de ciocan și bătaia administrată de fiul său. Bărbatul susține că make-up artista nu a avut de-a face cu propriile fetițe, că acestea au fost crescute de ei. El a relatat și un episod în care vedeta a vrut să angajeze o bonă, dar cei doi bunici s-au oferit să stea cu copilele.

 

"Doamna Roba e o femeie care nu a știut ce sunt copiii în viața ei. Nu i-a schimbat un pampers. Am ținut-o pe Celine, că știe tot satul ăsta, de mică am ținut-o. (...) Nu a văzut fetița...", a spus Nicolae, socrul Danei Roba, la Acces Direct.

 

Despre atacul fiului său, Nicolae Balaciu nu a comentat prea mult, lăsând însă să se înțeleagă că agresorul ar fi fost provocat: "Eu nu știu ce a făcut! (n.r. fiul lui, Daniel Balaciu) (...) Această femeie a spart două televizoare. Când era nervoasă spărgea tot. Această femeie e foarte nervoasă... Cred că ea l-a provocat. El a suportat destul, mereau zicea tati, mami, hai la Timișoara...(...) Ea nu știe cum se spală o haină, ea nu știe să facă mâncare, nu știe nimic.(...) El nu a vrut să divorțeze pentru copii."


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest