Pescobar, jigniri aduse clientei Jessie Baneș: ”Ce distrusă ești”

 

Artista a fost supusă unei tirade dure din partea patronului de la Taverna Racilor după ce a reclamat o serie de probleme din restaurantul din Cluj.

 

Pescobar a inaugurat recent un restaurant în Iulius Mall, din Cluj Napoca. Însă nici nu l-a deschis bine că a fost și închis de reprezentanții ISU, întrucât lipseau o serie de instalații de securitate. Pescobar a primit o amendă contravențională de 105.000 de lei. Pe lângă suma de bani pe care este nevoit să o plătească, autoritățile au decis să suspende funcționarea restaurantului.

 

Pe lângă problemele cu care se confruntă, patronul de la Taverna Racilor a văzut și reclamațiile din online făcute de Jessie Baneș și nu a rămas fără replică. „Ferească Dumnezeu ce distrusă ești, ai vrut și tu să te bagi puțin în seamă și mănânci aici rahat! Creveții așa e corect deșteapto sa fie consumați și în România 90% dintre locații nu au ISU ! Locația se redeschide mâine și tu tot idioata o să rămâi!”, a fost mesajul lui Pescobar, pe numele său real Paul Nicolau.

 

La Acces Direct, Jessie Baneș i-a răspuns patronului de la Taverna Racilor. ”În loc să-și rezolve problemele de ordin legal (și culinar), ”Pescobar” își petrece timpul liber jignindu-și clienții. Nu ne luăm dintr-atât, o fi băut și el un pahar în plus”, a fost replica lui Jessie Baneș.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest