Supraviețuitoare în iad: Dana Roba dezvăluie calvarul prin care a trecut! ”Nici tata nu m-a recunoscut”

 

Dana Roba a făcut mărturisiri șocante în cadrul emisiunii Acces Direct, dezvăluind chinul prin care a trecut după ce a fost mutilată de soțul său. Make-up artistul a relatat că a fost amenințată constant de bărbat și că nici familia ei nu a reușit să o recunoască după ce a ajuns la spital, datorită gravității rănilor suferite.

Vedeta a trăit un coșmar de nedescris în urma mutilării la care a fost supusă de către soțul său. Dana Roba a acceptat să împărtășească momentele cumplite prin care a trecut, dezvăluind că niciun medic nu i-a dat șanse de supraviețuire, având în vedere gravitatea rănilor cauzate de agresiune. Lupta pentru viața sa și dorința de a fi alături de cele două fiice au fost motoarele care au alimentat determinarea sa în această perioadă dificilă.

Make-up artistul a dezvăluit că a fost atacată de soțul ei cu un ciocan și lăsată să zacă timp de patru ore într-o baltă de sânge. Când a ajuns la spital, starea ei era de nerecunoscut, iar chiar tatăl său nu a reușit să o identifice imediat. Dana Roba susține că acest atac a fost premeditat, deoarece nu avea cunoștință despre existența ciocanului în locuință.

„Mă lupt să mă fac bine în fiecare zi, pentru că mă lupt să mă fac bine în fiecare zi și credeți-mă că este miracol că Dumnezeu m-a ținut în viață. Pentru că niciun medic nu mi-a dat o șansă la viață când am ajuns, nici măcar tatăl meu nu m-a recunoscut când am coborât din ambulanța, nu știa cine sunt, arătam ca un om mort, mai aveam suflare că așa a vrut Dumnezeu, după ce acest monstru de bărbat m-a mutilat și m-a distrus. Era cât pe ce să mor. M-a lăsat patru ore să zac într-o baltă de sânge”, a povestit Dana Roba, la Acces Direct.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest