Varianta lui Liviu: de ce s-a despărțit de Maria de la Mireasa! „M-am îndrăgostit de ea în casă, dar afară…”

 

Câștigătorul de la Mireasa, Capriciile Iubirii, a fost prezent în studioul Acces Direct pentru a răspunde acuzațiilor aduse de soția sa Maria.

 

Și-au adjudecat marele premiu al sezonului 3 din Mireasa – Capriciile Iubirii, dar mariajul lor nu a rezistat în afara emisiunii. După cinci luni, Maria și Liviu au anunțat că divorțează. La Acces Direct, Maria a expus motivele. Ea susține că Liviu a jignit-o de mai multe ori și că el a fost cel care i-a spus să plece din casă. Mai mult, Maria a povestit că a fost amenințată de către el cu lucruri extrem de grave. ”Mă amenința cu bătaia de multe ori, era ca și în casa Mireasa când ne certam, mă brusca, afară era un pic mai grav, m-a bruscat mai tare, mi-a zis că mă calcă în picioare, nu îmi mai răspundea la telefon”, a povestit Maria.

 

Ieri a venit și momentul ca Liviu Olteanu să-și expună propria versiune cu privire la despărțirea de Maria. Câștigătorul de la Mireasa a povestit că este artist și că Maria Roman nu l-a înțeles niciodată, în ceea ce privește meseria lui, ba mai mult, au început să nu se mai înțeleagă absolut deloc în ultima vreme, motiv pentru care au decis să meargă mai departe pe drumuri separate.

 

„Am rămas șocat și eu de ce am auzit de la doamna mea. Ne-am certat și în emisiunea, dar și afară din emisiune. Poate fi dragostea vieții mele, de ce să nu încerc?, așa am gândit inițial. Era ceva inedit să te căsătorește într-o emisiune TV. Prin prisma meseriei mele, că-s artist, trebuie să țin legătura cu oamenii. De aceea stăteam mult pe telefon, inclusiv noaptea, pentru că nu pot să dorm. Înainte de pandemie, cântam weekend de weekend. Nu înțeleg ce îmi reproșează, pentru că relația nimerindu-se chiar în pandemie, 24 de ore din 24 eram cu ea. Am înțeles tabieturile ei, mă așteptam să le înțeleagă și ea pe ale mele. Nu am neglijat-o, nu am ieșit cu prietenii. Singurul loc în care mergeam era la sală, unde am invitat-o și pe ea să vină”, a spus Liviu la Acces Direct.

 

Bărbatul a negat acuzațiile venite din partea Mariei, cum că ar fi amenințat-o cu bătaia. El a repetat ideea că e artist și că a fost neînțeles de proaspăta soție și a spus că în casa Mireasa s-a îndrăgostit de Maria, dar afară relația nu a mai funcționat.

 

„Au fost certuri, ca-n emisiune, pornite din partea amândurora. Dar nu am ridicat mâna la ea. A fost ca-n emisiune, cum ne jigneam și ne atingeam, vă dați seama că afară a fost un pic mai dur. Nu că nu ne-am dorit să continuăm, nu ne-am mai înțeles. Niciodată nu am simțit susținerea ei pentru meseria mea de artist, nu am simțit că ea mă înțelege.Din nimicuri ieșeau mari lucruri, mari flăcări, dintr-o scânteie. Cine a văzut emisiunea știe că noi nu eram locul I mereu și nu ne așteptam să câștigăm. Eu am vorbit cu Maria de afară, i-am spus că nu cred că o să câștigăm, am zis hai să încercăm. Eu m-am îndrăgostit de ea acolo. Am trăit fiecare moment. Doar că nu a mers afară”, a spus Liviu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest