Versiunea soacrei Rozalia cu privire la atacul fiului ei asupra Danei Roba: „Mi-e martor Dumnezeu”

 

În ediția de ieri a emisiunii Acces Direct, mama lui Daniel Balaciu a povestit din perspectivă proprie atacul celui pe care l-a născut asupra Danei Roba.

 

Rozalia, soacra Danei Roba, a rememorat la Acces Direct, ziua în care fiul ei și-a desfigurat soția. Femeia susține că băiatul ei nu a dat nici cea mai mică impresie că ar fi comis o faptă reprobabilă, ci că s-a comportat cât se poate de firesc atunci când i-a adus cele două fetițe ale cuplului, să aibă grijă de ele.

 

"Băiatul meu m-a sunat că plecăm la sat, deși eu eram pregătită să plecăm la biserică. Asta a fost în jur de ora 7. A zis că vine cu fetițele la sat. Între timp a venit cu fetițele, fetele s-au bucurat că au venit la mine. Avea două plase de haine într-adevăr. El a plecat, nici nu l-am observat. Au intrat fetele, au sărit la mine, și el a pus plasele și mi-a spus că merge la cumpărături. A închis ușa și a plecat. Nu l-am mai văzut. Mi-e martor Dumnezeu că eu nu pot să precizez, el nu m-a sunat pe mine până la 13 și ceva să-mi spună ce s-a întâmplat ", povestește Rozalia, mama lui Daniel Balaciu.

 

Soacra Danei Roba a mai spus că nu știe nimic de sumele de bani pe care victima atacului lui Daniel Balaciu susține că acesta i-ar fi dus la casa părintească, fiind vorba de 2000 de euro și 3000 de lei. "Nu știu eu de niciun ban. Sunt amândoi în viață, ei știu ce au avut. Eu doar am fost o menajeră. I-am primit la mine în casă cinci ani de zile fără să-mi plătească un leu decât cheltuielile. Eu nu le-am cerut...", spune mama lui Daniel Balaciu.

 

Rozalia nu-și explică atacul fiului ei, trăind cu impresia că între cei doi totul a decurs frumos, că s-au iubit. "Nu m-am gândit fiindcă s-au înțeles, s-au iubit, au avut-o pe Chantal, s-au mutat la noi, nu s-au înțeles cu Simona și cu Marius, nora mea.", povestește femeia.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest