Vulpița de la Acces Direct, însărcinată pentru a treia oară, lansează o provocare pentru fanii săi / FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Vulpița de la Acces Direct anunță că este însărcinată din nou! Vestea a fost făcută publică de ea însăși pe rețelele sociale, la câteva săptămâni după ce s-a despărțit de Viorel Stegaru. Veronica a postat o fotografie pe Instagram, în care se poate observa o burtică ce pare a fi de gravidă, lăsând să se înțeleagă că urmează să devină mamă pentru a treia oară.

În trecut, Vulpița și Viorel Stegaru au fost doi dintre cei mai controversați invitați din cadrul emisiunii "Acces Direct". Prezenți în platoul emisiunii mai mult de un an de zile, cei doi au atras critici dure din partea publicului și chiar și a vecinilor, însă erau și persoane care îi admirau de la distanță.

După plecarea din emisiune, cei doi s-au menținut în afara atenției publice, iar vestea despărțirii lor a fost una surprinzătoare. Viorel Stegaru a fost cel care a confirmat această veste, anunțând că va rămâne cu ambii copii. Însă, acum, Veronica a venit cu o veste neașteptată, aceea că este însărcinată.

În fotografia postată pe Instagram, Veronica a lansat și o provocare pentru urmăritorii săi, invitatându-i să ghicească zodia bebelușului pe care îl poartă în pântece. "Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e", a scris ea în dreptul imaginii cu burtica de gravidă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest