Loredana Chivu, despre moartea tatălui ei! "S-a spânzurat. Cei care vor să recurgă la acest gest, trebuie să se gândească câtă suferință lasă în urmă!"

 
+2 click pentru
galerie

În spatele imaginii de divă sexy, mereu aranjată și provocatoare, se ascunde totuși un suflet de om. Loredana Chivu a vorbit cu lacrimi în ochi despre moartea tatălui ei, care s-a sinucis în urmă cu ceva timp. Asistenta a povestit câteva detalii din viața ei personală, care până acum a dorit să le țină ascunse. 

"Dincolo de orice lucru pe care l-aș face eu în lumea asta, eu sunt un om credincios, care merge la biserică în fiecare săptămână, în fiecare marți. (...) Tata s-a sinucis, nu toată lumea știe. S-a spânzurat. Cel mai tare m-a durut să aud că s-a spus că tata a murit din cauza mea. (...) Cei care și-au dorit vreodată să se sinuncidă sau își doresc, îi sfătuiesc să se gândească de 10 ori înainte să o facă. Pentru că dincolo de orice durere, sau depresie a lor, ar trebui să se gândească câtă suferință lasă în urmă, pentru oamenii dragi," a declarat Loredana Chivu, în cadrul ediției de sâmbătă a emisiunii "Asistentele", de la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest