Loredana Chivu este în depresie! Asistenta păcătoasă urmează un tratament periculos care i-a afectat sistemul nervos!

 
+2 click pentru
galerie

Loredana Chivu se confruntă cu o problemă de sănătate destul de gravă. Blonda a mărturisit că pentru a putea face față programului încărcat și pentru a putea dormi în reprize de câteva ore în funcție de cum îi permite timpul, a fost nevoită să recurgă la un tratament care a avut și efecte adverse. Asistenta "păcătoasă" folosește niște picături care i-au afectat sistemul nervos și care au băgat-o în depresie.

"Nu știu dacă să spun sau să nu , sau să mă laud sau să îmi plâng de milă. Urmez un tratament ca să scap de picăturile pe care le iau pentru că am făcut o greșeală, am luat singură de bună voie și nesilită de nimeni acest picături pe care le iau din Italia. Și am profitat de ele cât am putut eu și am ajuns în momentul în care mi-au provocat o depresie. deși nu am probleme grave în viața mea, se întâmplă să fiu în depresie. Și uite așa m-am dus la un doctor, am discutat cu el, mi-a dat niște pastile. De când am picăturile astea pe care eu le consider magice, dar de fapt nu sunt pentru că mi-au afectat sistemul nervos: Le iau pe unde apuc să dorm și eu 2-3 ore, o jumătate de oră o oră. Pac iau picătură și mă bag la somn. Mă trezesc, fac ce am de făcut și dacă iar am două ore libere, pac picături, pac somn," a povestit Loredana Chivu, pentru emisiunea "Asistentele", de la Antena Stars.

"Din cauza picăturilor cred că se întâmplă ceva cu ea, că nu mă mai înțeleg cu ea de o lună de zile. Vreau să le găsesc și să le scot și să-i bag nilte apă cu zahăr, să fac ceva să o păcălesc să creadă că le ia în continuare. Dar trebuie să fac ceva să renunțe la ele," a spus Ana Maria Mocanu, în cadrul aceleiași emisiuni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest