Reality show-ul “Asistentele”, succes de audienţă!

 

Noul reality show al postului Antena Stars, “Asistentele”, a debutat în forţă, cu un success de audienţă. Astfel, duminică, pe publicul commercial, aventurile Anei şi Loredanei au fost urmărite de un număr mare de telespectatori

Cu o audienţă de 1% şi un market share de 3,5%, staţia s-a clasat pe un onorant loc şase, devansând posturi importante de televiziune ca TVR 1 sau Acasa tv. De altfel, la nivelul întregii zile, Antena Stars a întregistrat 1,9% market share, fiind cea mai mare cota de piata atinsă de post, din septembrie şi până în prezent, în zilele de duminică.

Vârful de audienţă al staţiei a fost atins la ora 23.13, în timpul reality-show-ului “Asistentele”, atunci când Antena Stars a atins un rating de 2,0% şi 5,1% market share, reprezentând 110.000 de telespectatori care le urmăreau pe două asistente sexy, Ana şi Loredana, aflate la Verona.

Şi în Day Time, Antena Stars a obţinut audienţe bune. Astfel, pe publicul commercial, emisiunea “Wonderlife”, prezentată de Maria Simon, şi avându-l ca şi invitat pe omul de afaceri, George Papari, a obţinut un share de 3,4% şi 0,9% rating. Timp de o oră, de la ora 12.00, Maria Simion arată telespectatorilor săi în “Wonderlife”, tot ce înseamnă viaţa de vedete, cu toată strălucirea de care ai parte, dar şi cu părţile ei mai puţin plăcute. Haine de la cele mai faimoase branduri, vacanţe în cele mai neaşteptate locuri de pe pămănt, case somptuoase, maşini cu mulţi cai putere, colecţii de obiecte scumpe, hobby-uri şi gadget-uri de care nici nu gândeşti, toate aceste ingrediente se vor regăsesc în show-ul prezentat de Maria Simion, “Wondelife”, difuzat de Antena Stars în fiecare după-amiază de duminică.

Puteţi urmări emisiunea "Asistentele",  în fiecare sâmbătă şi duminică pe AntenaPlay.ro!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest