Brigitte a dezvăluit secrete incredibile din intimitatea lui Ilie Năstase: “Nici nu a vrut să audă de propriul fiu, cât a fost cu Amalia”/ VIDEO

 

Prin ultimele declarații făcute despre cum a fost tratată, de fapt, în timpul mariajului cu Ilie Năstase, Brigitte a luat prin surprindere pe toată lumea! Bruneta s-a declarat dezamăgită de comportamentul fostului soț în căsnicia lor și a scos la iveală și faptul că a fost batjocorită constant de Amalia Năstase. Însă asta nu este tot! Soția lui Florin Pastramă a mai dezvăluit o serie de secrete incredibile din intimitatea fostului mare tenismen!

Brigitte a răbufnit și a spus tot ce a îndurat în timpul căsniciei cu Ilie Năstase! Bruneta a dezvăluit că nu îl va ierta niciodată pe fostul soț pentru indiferența de care a dat dovadă atunci când a fost diagnosticată cu cancer și nici pentru modul în care a tratat-o în fața Amaliei Năstase.

Bruneta a mărturisit că deși ea era soția lui Ilie Năstase în acte, cea care îl însoțea la Roland Garros și care stătea la masă cu prietenii fostului mare tenismen era nimeni alta decât Amalia Năstase.

“Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie. Ilie avea prieteni pe care Amalia i-a cunoscut de la el, iar noi nu mergeam in concedii cu ea. Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut cu el.  Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în cei opt ani de căsnicie. Până în ultimul an în care m-am răzvrătit și am răspuns într-un fel în care mi-am făcut singura dreptate. A spus multe lucruri în presă pe care le-am ascuns, că mergeam în concedii. Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la Biserică și plângeam. Acum mi se rupe. Nu vreau să mă compar cu această individă.”, a spus Brigitte.

Mai mult decât atât, pe lângă dezvăluirile de-a dreptul șocante despre cum s-a desfăsurat, de fapt, mariajul ei cu Ilie Năstase, Brigitte a mai scos la iveală un secret. Potrivit spuselor sale, se pare că deși Ilie Năstase mai are un fiu în Franța, în timpul mariajului cu Amalia Năstase nu l-a căutat nicio clipă, neglijându-l total în detrimentul celorlalte două fiice pe care aceasta i le-a dăruit.

“Să nu uităm că Ilie mai are un băiat în Franța pe care nici nu l-a căutat cât a fost cu ea. Eu nu am vrut ca soția actuală a lui Ilie să treacă prin suferința prin care am trecut eu.”, a mai spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest